"HDP/PKK’yı Meclise sokma stratejisinin vardığı yer düşmanın kaderini paylaşmak"

Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek, bir bildiri yayınlayarak, HDP/PKK’yı Meclise sokma planlarının vardığı yeri açıkladı

Tarih:

Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek, bir bildiri yayınlayarak, HDP/PKK’yı Meclise sokma planlarının vardığı yeri açıkladı. Bildirinin tam metnini milletimizin değerlendirmesine ve basınımıza bilgisine sunuyoruz.

 

 

ÖZETLER

 

· HDP/PKK’yı Meclise sokma hesapları, bir tek AKP iktidarının hesabına yarar. Çünkü düşmanla ittifakın bir tek başarı şansı vardır: Türkiye’nin yenilmesi ve düşmanın kazanması. O zaman CHP + HDP/PKK + İYİ PARTİ + FETÖ + SP ittifakı, iktidara gelir. Başka deyişle Ankara kalesinde ABD ve İsrail bayrağı dalgalanacak olursa, onlar da iktidar olurlar. İşte imkânsız olan budur.

 

· Tayyip Erdoğan yönetimine son vermek istiyorsak, tek bir çözüm var: Öncelikle ABD ve İsrail güdümlü terör örgütlerine, HDP/PKK ve FETÖ’ye karşı mücadelenin bayrağı bizim elimizde olacak. AKP iktidarından kurtulmak için başka bir seçenek yok.

 

· Vatan Partisi, HDP ve FETÖ’nün içinde bulunduğu ABD projesinde yer almayacağını son Genel Kurultayı’nda kararlaştırdı. Biz bu Vatan Savaşı koşullarında cephemizi ABD ve İsrail tehdidine dönmüş bulunuyoruz. Önümüzdeki süreç, Vatan Partisi’nin merkezinde bulunduğu bu cephenin hükümete gelmesiyle sonuçlanacaktır.


AKP’nin ekonomisi iflas etti. AKP iktidarı, Suriye konusundaki inadı yüzünden Bölücü Teröre karşı mücadeleyi de zora sokuyor. AKP iktidarına son vermek için koşullar olgunlaşmıştır.

 

Ne var ki Tayyip Erdoğan yönetiminin imdadına yetişenler var. Projeye bakınız: HDP/PKK’yı Meclise sokarak AKP iktidarına son vereceklermiş. Tayyip Erdoğan baş düşman olunca, PKK ile ittifak kaçınılmaz oluyor. CHP ve medyadaki organları, vatan savaşına karşı PKK’nın yanında mevzilenmiş bulunuyorlar. En son 2. Ordu Komutanı Korg. Metin Temel’in “apoletlerini sökme” kampanyası da, bu mevzilenmenin yuvarlandığı zavallı durumları yansıtıyor. Meseleleri, generallerin siyaset dışında olması falan değil, PKK’nın Türk Ordusuna karşı kin ve nefretini paylaşıyorlar. ABD ve İsrail mevzisinde yürüttükleri savaşın kara propaganda görevlerini yerine getiriyorlar.

 


İFLAS EDEN AKP İKTİDARINA

HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

 

CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi, HDP/PKK’yı Meclise sokarak Türkiye’nin hangi sorununu çözecekler?

 

PKK Terör örgütünün elemanlarını Meclise ve Hükümete sokarak, Mehmetçiğe kurşun sıkmaktan, polisimize pusu kurmaktan, toprağımıza mayın döşemekten, çarşılarımızda haraç toplamaktan, ABD ve İsrail’in Türkiye’yi bölme faaliyetine hizmet etmekten başka hangi amaca ulaşabilecekler?

 

Yaptıkları iş, iflas eden AKP iktidarına hayat öpücüğü vermektir.

 


DÜŞMANLA AYNI KADERİ PAYLAŞMAK

 

Türkiye, bölücü teröre karşı büyük bir mücadele içindedir. Türkiye, İkinci İstiklâl Savaşını veriyor. Karşımızda ABD ve İsrail var. Yalnız güney sınırlarımızda değil, aynı zamanda Doğu Akdeniz ve Ege’de ABD ve İsrail muhripleri namlularını Türkiyemize çevirmiş bulunuyorlar. Bu savaşta HDP ve PKK ile ittifak kurmak, düşmanla ittifak kurmaktır.

 

Düşmanla ittifaka dayanan seçim stratejisi, yalnız ihanet anlamına gelmez, aynı zamanda düşmanın kaderini paylaşmaktır. HDP/PKK’yı Meclise sokma hesapları, bir tek AKP iktidarının hesabına yarar. Çünkü düşmanla ittifakın bir tek başarı şansı vardır: Türkiye’nin yenilmesi ve düşmanın kazanması. O zaman CHP + HDP/PKK + İYİ PARTİ + FETÖ + SP ittifakı, iktidara gelir. Ankara kalesinde ABD ve İsrail bayrağı dalgalanacak olursa, onlar da iktidar olurlar. İşte imkânsız olan budur. ABD, Batı Asya’da yenildi.

 


ABD’NİN İKTİDARI BELİRLEDİĞİ YILLAR

ARKADA KALDI

 

CHP ve İyi Parti’nin hesapları bütünüyle yanlıştır. ABD’nin iktidarı belirlediği yıllar, 2014 yılı öncesinde kaldı.

 

Vatan Partisi olarak, Silivri Duvarını yıkmamız, Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcıdır. Ordumuzu esaretten kurtardık. Böylece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 24 Temmuz 2015 günü PKK’nın üzerine silahla yürümesi, yeni dönemin işaretlerini verdi. Artık ABD’nin silahlı güçlerinin üzerine yürüyen, milletin desteğini alıyor. CHP ve İyi Parti, bu tecrübeden hiçbir şey öğrenememiştir. Çünkü Atlantik sistemi ile bağlarından kurtulamıyorlar.

 

Türkiye’de iktidar formülü değişmiştir. Bundan böyle Türkiye’de ABD’ye karşı dik duranlar iktidar olacaktır. ABD’nin iktidar projelerinde yer alanlar ise, durumu toparlamazlarsa ihanet çukuruna yuvarlanırlar. İhanet, kullanmadığım bir sözcüktür, ancak savaşlarda rastlanılan olaydır.

 


İKTİDAR PLANI DEĞİL

KARGAŞALIK PLANI

 

HDP/PKK’yı Meclise ve Hükümete sokma planı, ABD ve İsrail’in planıdır. Daha doğrusu Türkiye’yi kargaşalıklara sürükleme planıdır. ABD ve İsrail de biliyor, Türkiye’de HDP/PKK ve FETÖ’nün içinde bulunacağı bir hükümet kuramazlar. Ancak sarsılan ekonomik zeminden de yararlanarak Tayyip Erdoğan iktidarına karşı mücadele adına, kargaşalıklar çıkarabilirler. O kargaşalık koşullarında Türkiye’nin iç cephesinde gedikler açmayı hedefledikleri ortadadır. Söylemlerinde bunun işaretlerini veriyorlar.

 


AKP İKTİDARINA SON VERMENİN YOLU

 

Vatan Partisi, HDP ve FETÖ’nün içinde bulunduğu ABD projesinde yer almayacağını son Genel Kurultayı’nda kararlaştırdı. Biz bu Vatan Savaşı koşullarında cephemizi ABD ve İsrail tehdidine dönmüş bulunuyoruz.

 

Vatan Savaşının dış ve iç cephesi birliktedir. İç cephenin sağlam duruşu, dış cephedeki zaferin öncelikli şartıdır. Biz dış cephede de, iç cephede de vatan savaşımızın düşmanlarının tam karşısındayız ve en öndeyiz. O nedenle hiçbir tertip ve hiçbir tehdit bizim bu sağlam duruşumuzu bozamaz. Bizim kitabımızda şu an duraksamalara, şaşkınlıklara yer yoktur.

 

Türkiye’yi AKP iktidarından kurtaracak duruş da, işte bu vatan savaşı cephesindeki kararlılıktır. Tayyip Erdoğan yönetimine son vermek istiyorsak, tek bir çözüm bulunuyor: Önce Türkiye’nin vatan savaşı mevzisinde sağlam duracağız. Başka deyişle ABD ve İsrail güdümlü terör örgütlerine, HDP/PKK ve FETÖ’ye karşı mücadelenin bayrağı bizim elimizde olacak. AKP iktidarından kurtulmak için başka bir seçenek yok. Çünkü milletle birleşeceğimiz başka bir mevzi yok.

 

Bu gerçekleri milletine söylemekten korkanlar, namerttir.

 

Korkmayanlar ise, Türkiye’nin bu olağanüstü dönemden olağanüstü çıkışına önderlik edecek ve hükümet olacaklardır.