Erten Acır: "Kahramanların 'Gaziler Günü' kutlu olsun. Vatan size minnettardır."

Genel Başkan Yardımcımız Gazi Erten Acır, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Tarih:

Genel Başkan Yardımcımız ve Şehit Aileleri ve Gaziler Bürosu Başkanımız Gazi Erten Acır, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Acır, mesajında şunları söyledi:

 

Biz bu güzel ülkede aydınlık bir gelecek ve ülkemizin bekası için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleri yaşasın istiyoruz. Daha dün emperyalistlerin bütün ülkemizi kuşattığı gibi bugün de aynı saldırılara maruz kalarak ordusu, polisi ve milleti ile birlikte birleşerek Vatan Savaşı vermektedir.

 

Boyun eğmeyeceğiz! Çünkü; kanları ve canları pahasına bu vatanı koruyarak bize emanet eden ve bu şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza ve çocuklarımıza, karşı yapılması mümkün olan hıyanetlerin en büyüğüdür.

 

Mehmetçiğimiz ve polisimiz içte ve dışta ölümü göze alarak güzel vatanımızın bekası için ölümü göze almakta, cumhuriyet, vatan ve bayrak savaşı vermektedir.

 

İşte biz bu bilinç ve dirayetle boyun eğmeyeceğiz! Korumakla mükellef olduğumuz bütün bu emanetleri adi bir ömür uğruna feda etmeyeceğiz, Hepinizin de bildiği gibi savaşta yiğitlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacaktır..

 

Cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk'e 19 Eylül 1921'de TBMM tarafından Gazilik ve Mareşallik rütbesinin verilişinin yıl dönümünde kahramanların, Gaziler Günü kutlu olsun. Vatan size minnettardır.

 

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Şehit Aileleri ve Gaziler Bürosu Başkanı

Erten ACIR