Dursun Karadağ: "Kılıçdaroğlu, hendeklere gömülen PKK'nın imdadına yetişti"

Kırşehir İl Başkanımız Dursun Karadağ, 'Adalet' yürüyüşüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarih:

Kırşehir İl Başkanımız Dursun Karadağ, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen 'Adalet' yürüyüşü ile ilgili açıklaması şöyledir:

 

 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ LİDERİ SAYIN KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZDE “ADALET” YÜRÜYÜŞÜ

 

Vatan Partisi olarak CHP millet vekili Sayın Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına karşı tepkimizi bizzat Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in açıklaması ile milletimize bildirdik.

 

Özetle bu tutuklamanın yanlış olduğunu ve sadece PKK/HDP ile FETÖ gibi emperyalizmin piyonlarını sevindireceğini söyledik.

 

Sayın Enis Berberoğlu’nun ve benzer kimi haksız tutuklamaların büyük doğrunun içindeki yanlışlar olduğunu ifade ettik.

 

Bu durumu gerekçe göstererek başlatılan ADALET yürüyüşte, Vatan Partisi olarak PKK’yı ve diğer terör örgütlerini sevindiren ve desteğini alan bir eylem olduğu için, kesinlikle yer almayacağımızı açıkladık.

 

CHP’nin mitingte kullandığı sloganlar ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun “Adelet isteyen herkes burada olmalı” açıklaması niyetlerinin ne olduğu konusunda kuşkular yaratmaktadır.


Zira PKK yöneticileri derhal “Adalet Sur’da, Diyarbakır’da aranmalıdır”şeklinde açıklamalar yaptılar.

 

Milletimizi bölmeye ve ülkemizi parçalamaya niyet ettikleri için adalete hesap vermekte olan ve işledikleri suçları kanıtlarıyla ortada olan PKK/HDP ve FETÖ taraftarlarını kurtarmak ve Amerikan emperyalistlerinin gözüne girmek çabası şeklinde bir algı yaratılmaktadır.

 

Oysa bugün adalet ABD kuklası bölücülük ve gericiliğin yakasından tutmuş hesap sormaktadır.

 

AKP ile muhalefet gerekçesi ile bir yandan emperyalistlere müdahale olanakları yaratılmakta, ve AKP’ye yerleşmiş gerici kliklere daha gerici uygulamalara başvurmak için kamuoyu desteği yaratmaktadır.

 

2019 da yapılacak Başkanlık Seçimlerinde kaybetmeye mahkum ve %51 ile yaralı AKP için serum üretilmektedir.

 

Yargıdaki kimi haksız uygulamaları bahane ederek gürültü çıkarmak ve CHP tabanının enerjisini ve dikkatini olması gereken yere değil, CHP yönetimindeki emperyalizme göz kırpan, neoliberal ve Batı çöplüğünde demokrasi kırıntısı arayan bir kliğin istediği yöne yöneltme çabasıdır.

 

Ülkemiz onca felaketli durumla karşılaştı, Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’nin aklına yürüyüş falan gelmedi. Hatta AÇILIM gibi saçmalıkları cansiperane desteklediler. Emperyalist merkezlerin Ortadoğu politikalarında onlarla aynı “diktatör” söylemini paylaştılar ve destek verdiler.

 

Ülke özelleştirmelerle talan edilirken ses çıkarmadılar.

 

Ülkemizin temel sorunlarında AKP’ye alternatif bir program ortaya koymadılar.

 

 

KUKLA BARZANİ’NİN BAĞIMSIZLIK İLANINA CHP NE DİYOR?

 

Tam da Irak’ın bölünerek içinden Kukla Kürt Devleti (GERÇEKTE YENİ BİR İSRAİL) çıkarılmak istendiği bir dönemde, CHP durumu memnuniyetle karşılıyor olacak ki, ADALET bahanesi uydurarak Barzanilerin girişimi konusundaki tutumunu milletten gizliyor.

 

Anayasa Değişikliği Halk Oylaması sırasında da AKP hükümeti tarafından ülkemize davet edilen Irak bölücüsü ve ABD işbirlikçisi Barzani’nin sözde bayrağı ülkemiz semalarını kirletirken Kılıçdaroğlu ve ekibinden itiraz olmadı. Böylece AKP’den daha çok Barzanici olduklarını gösterdiler.

 

Eylül ayında bağımsızlık ilan edeceklerini ilan eden ABD kuklası Barzanilerin niyetinin orada durmak olmadığını biliyoruz. Bu hayalleri gerçekleşemeyecek. Türk Milleti buna izin vermeyecektir.

 

Bu girişimin tüm bölgemiz için bedelinin ağır olabileceğini biliyoruz. Bedeli ödenecek ve bölgemizi sonu gelmez savaşlara sürükleyebilecek bu girişim engellenecektir.

 

ABD ile birlikte Ortadoğu haritasına gömülecekleri kesindir.

 

Peki CHP’nin bu durumlarla ilgili bir fikri; bir açıklaması var mı?Yok.“Adaleeet!”gürültüsü ve şovmenliği ile ülkemizi ve Cumhuriyetimizi kararlılıkla savunabilecek bir kitleyi zehirleyip uyutmaya çalışıyorlar.

 

 

CHP VE PKK/HDP EL ELE

 

Milleti aldatmak için kimi CHP yetkilileri, yürüyüş kortejine PKK/HDP’nin katılımına tepkileri yatıştırmak için, sözde PKK’ya çağrı yapıyor: “Teröre son versinleeer! Silahları bıraksınlaaar!” diye görüntü veriyor. PKK ve HDP’yi birbirinden kurnazca ayırıyor.

 

Sanki PKK ve HDP ayrı ayrı partilermiş gibi. Oysa bütün millet PKK ve HDP’nin aynı partiler olduğunu, HDP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki PKK olduğunu biliyor.

 

Görüldü. CHP bu mitingte HDP ile (Yani PKK ile) el ele, kol kola girdi ve ABD/İsrail cephesine selamını gönderdi.

 

CHP, tabanını PKK ile ittifaka alıştırıyor, hazırlıyor.

 

PKK ve FETÖ çevreleri ve efendileri ABD’den gelen CHP okşayıcı açıklamalar yerli yerindedir ve CHP’nin ne hallere düştüğünü anlamaya yeter.

 

CHP önümüzdeki dönemin iktidar formülünü de böylece açıklamış oldu. CHP, PKK/HDP, FETÖ ve AKP’deki Amerika olan Abdullah Gül-Ahmet Davutoğlu kliği.

 

CHP uyuşturucu kullanıcıları için söylenen ALTIN VURUŞ yaptı. İntihar etti. Düzelebilir mi? Göreceğiz.

 

Zira düşündükleri gibi bir ABD/İsrail destekli hükümet formülünün şansı yok. Millet böyle bir iktidara geçit vermeyecektir.

 

Bu yürüyüşün 15 Temmuz 2016 FETÖ’cü darbe girişimin amacına uygun ve o plan çerçevesinde olduğu anlaşılmaktadır.

 


CHP VE KILIÇDAROĞLU HENDEKLERE GÖMÜLEN PKK’NIN İMDADINA YETİŞTİ

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve polisimizin, korucularımızın kararlı ve kahramanca mücadelesi ile hendeklere gömülen, artık taraftar bulamayan ve dağılan PKK tarihinde ilk kez bir ana muhalefet partisinin koruması altında ayakta kalma şansı elde ediyor. İhanet, imdadına koşanlara iltifatlar gönderiyor ve desteklerini sunuyor.

 

Vatan Partililere “AKP ile beraber oldunuz!” diye bas bas bağıran CHP’li dostlarımıza sesleniyoruz! Siz kimle, kimlerle beraber olduğunuzun farkında mısınız? Elinden tuttuklarınız ABD’nin askerleri, Soros’un TURUNCU DEVRİM militanları.

 

Tüm Ergenekon tertipçileri sizinle aynı yürüyüşte ya el ele ya gönül gönüle.

 

Nazlı Ilıcaaak! Ahmet Altaaaan!

 

Burdaaa! Nidalarının utancı sizler için yeter de artar bile.

 

Cumhuriyetin kurucu partisi yok ediliyor. Bakar kör mü oldunuz?

Demek ki sadece gözler katarakt olmuyormuş. Beyinler de katarakt olabilirmiş.

 

Öğrenmiş oluyoruz böylece.

 

CHP ve lideri Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığı görevini artık hatırlatmayan ve bu göreve devam etmediği anlaşılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerine bu göreve talip olmuşlardır.

 

Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibinin bir kaset operasyonu ile CHP'nin başına geçmelerinden beri sözde Kürt Sorunu’na yaklaşımları bugün PKK/HDP ile el ele vermeleri konusunda bizleri şaşırtmadı. Beklenen, şaşırtıcı olmayan bir durumdur.

 

Şaşırtıcı olan, iyi niyetli olduklarından emin olduğumuz, Atatürkçü ve Cumhuriyet değerlerine sadakatle bağlı olduğunu söyleyenlerin tutumudur.

 

Kendinize gelin!

 

Bir küçük azınlığı ve ABD/İsrail ikilisini memnun etmek isteyen bir CHP yönetimi , görülecektir ki, hem vatansever gerçek CHP’lilerden hem de Büyük Türk Milleti’nin ezici çoğunluğu tarafından gereken cevabı alacaktır.