Dr. Rifat Mutlu: "HDP'nin tek merkezi vardır: Kandil"

Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir İl Başkanımız Dr. Rifat Mutlu, 'Adalet' yürüyüşüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tarih:

Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu, (6 Temmuz 2017) İl Merkezimizde basın açıklaması yaptı. HDP/PKK İle birlikte Adalet yürüyüşünde buluşmaları ve birlikte hareket etmelerini sert bir dille eleştirdi. Yaptığı açıklama şöyle:

 


HDP, KOLUNA GİRİLECEK PARTİ DEĞİLDİR

 

Yürüyüş, gerçek yüzünü gösterdi. En sonunda planlandığı gibi CHP yönetimi HDP/PKK’ya kavuştu. Kucaklaştılar ve kol kola girdiler. Atlantik medyasında CHP ile HDP/PKK’nın kucaklaşmasını gösteren tek bir fotoğraf, tek bir haber yok. Çünkü bu resim, gizlenmesi gereken, utanılacak bir resimdir.

 

 

PKK İLE HDP TEK ÖRGÜTTÜR


HDP ile PKK’yı bilerek birlikte yazıyoruz. Çünkü PKK ve HDP diye iki ayrı parti yoktur. İkisi tek partidir. HDP, PKK’nın yasal koludur.


PKK/HDP’nin tek programı vardır: Herkesin bildiği program.


Tek merkezi vardır: Kandil.


Tek örgüt vardır, o tek örgütte herkesin kendi görevleri vardır.


Belirleyici eylemleri terördür. HDP, bu terörün tedarikçiliğini yapar, eleman bulur, ortam sağlar, istihbarat toplar vb. Birlikte yaptıkları iş Mehmetçiğe ve polisimize kurşun sıkmak, Türkiye’nin altına mayın döşemek, ABD emperyalizmini davet etmektir.


HDP’yi PKK’dan kopartmak mümkün değildir, o zaman HDP kalmaz.


PKK’nın temizlenmesi mümkündür: Türk Ordusu, Polisi, Köy Korucusu bu görevi başarıyla yerine getirmektedir.


HDP, koluna girilecek parti değildir, Anayasaya ve yasalara göre kapatılması gereken partidir.

 

 

CHP TSK’NIN HEZİMETE UĞRATTIĞI PKK’NIN YENİDEN CAN VERDİ!


CHP’nin HDP/PKK ile kola kola yürüyüşü, FETÖ yanında HDP/PKK’yı kurtarmak içindir. “Adalet bitmiştir”, “Herkese Adalet”, “Bu yürüyüş Selahattin Demirtaş’ın çığlığıdır”, “105 bin kamu görevlisi görevlerine dönsün” gibi sloganlar, Yürüyüşün amacını ortaya koyuyor.

Yürüyüşün hedefi, HDP/PKK ve FETÖ’yü kurtarma amacının ötesindedir. Bu yürüyüş, CHP’nin HDP/PKK ve FETÖ ile hükümet kurma sevdasıyla yapılıyor. Koalisyonun ortakları arasında Abdullah Gül ve Davutoğlu’nun AKP’si de bulunuyor. AKP içindeki FETÖ, bu yürüyüşü şu anda ancak içinden alkışlıyor. Ama fırsat doğunca, meydana fırlayacaklardır.

 

 

CHP ÖRGÜTÜNÜ UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRMAK:

Kamuoyunun dikkatini çekmek için hatırlatıyoruz. ADD ve PPK tarihin hiçbir karesinde yan yana gelmemiştir. Hiçbir uyarı CHP yönetimini caydıramıyor. Tek sorunları, CHP tabanını HDP/PKK ile ittifaka nasıl ikna edecekler. Gerçi, 2015 yılından beri bu konuda hayli mesafe aldılar. HDP’ yi Meclise sokarak AKP iktidarına son verme iddiası iki kez ağır yenilgiye uğradı. ABD’nin FETÖ eliyle tezgâhladığı 15 Temmuz Darbesi de yerle bir oldu. Ama ısrar devam ediyor.
Yenilgilere rağmen, CHP yönetiminin kazancı, CHP’nin HDP/PKK ittifakına alıştırılmasıdır. Yollar aşınmıyor ama CHP’deki vatanseverlik aşınıyor. CHP örgütlerine ve tabana bir tür uyuşturucu verilmektedir.

 

 

YÜZDE 49 YÜZDE 19’A DÜŞTÜ


CHP’nin yüzde 49 hesabı şu anda yüzde 19’a düşmüş bulunuyor ve bu gidişle yüzde 9’a kadar düşer. CHP’yi ABD de kurtaramaz, İsrail de kurtaramaz. Çünkü Türkiye’de CHP+PKK/HDP+FETÖ+Abdullah Gül-Davutoğlu Koalisyonu kurulmasını kabul edecek bir halk bulunmuyor. Bu ekip Cumhurbaşkanı seçimine girdiği zaman, bu milletten boyunun ölçüsünü alacaktır. Bu nedenledir ki, Atlantik medyası o kol kola fotoğrafları yayımlamıyor. ABD-İsrail’in planı, bir başarı planı değil, utanılacak bir plandır.

 

 

AKP’NİN RAKİBİ VAR

Türkiye sahipsiz değildir. Vatan Partisi artık Türkiye için biricik çözümdür ve görevinin başındadır.