Doğu Perinçek: "Türk Silahlı Kuvvetlerinin Sincar Operasyonu yerindedir"

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölücü terör örgütüne yönelik Sincar'da düzenlediği operasyona ilişkin bir açıklama yaptı.

Tarih:

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Sincar’da gerçekleştirdiği operasyon yerindedir. Türkiye’nin vatan bütünlüğü için gereklidir. Ülkemizde huzurun sağlanması açısından PKK’nın sınır boylarımızda yuvalanmasına izin verilemez. Sınır boyunda, dağda, ovada, mecliste; hiçbir yerde PKK istemiyoruz.


HDP Milletvekillerinden hangileri PKK’nın suçlarına ortak oluyorsa dokunulmazlıkları derhal kaldırılmalıdır. Türkiye’nin vatan bütünlüğüne kavuşması ve ülkede huzurun gerçekleşmesi için PKK’nın yasal faaliyetlerine de kesinlikle son verilmesi gerekir. Bu açıdan HDP’nin kapatılması Anayasa 68. maddenin ve Siyasi Partiler Kanununun gereğidir.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK’ya karşı yürüttüğü Sincar operasyonunda başarılar diliyoruz. Yüreğimiz Türk Milleti olarak Mehmetçikle çarpmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu harekâttan da kesin başarıyla çıkacağına güveniyoruz.

 

Saygılarımla,

 

Doğu Perinçek

Vatan Partisi Genel Başkanı