Direnişe devam Filistin’e bin selam!

İstanbul İl Başkanımız Erkan Önsel (9 Aralık 2017 Cumartesi) yaptığı basın açıklamasıyla ABD'nin aldığı Kudüs kararını protesto etti

Tarih:

İstanbul İl Başkanımız Erkan Önsel (9 Aralık 2017 Cumartesi) yaptığı basın açıklamasıyla ABD'nin aldığı Kudüs kararını protesto etti. Önsel'in söyledikleri şöyle:

 

Ey Kudüs! Kalbimiz, yüreğimiz seninle. Türk Milleti, Amerikan emperyalizmine ve İsrail Siyonizmine karşı mücadele ediyor. Cuma günü cuma namazında Müslüman milletimiz Amerika’ya karşı mücadele için alanlara çıktı. Amerika Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etti çünkü İsrail, Irak ve Suriye’de kaybetmiştir. Şimdi kendilerine yeni cephe açma gayretindedir. Amerika ve İsrail bölgede denklemin dışında kalmıştır. Bölge ülkeleri sorunlarını Amerika’nın dışında Astana Zirvesi’nde çözmektedir. Amerika, Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmekle tüm dünyayı karşısına almıştır. Bunun bedelini ağır ödeyecektir. Vatan Partisinin devrimci öncüleri Filistin'de şehit düştü. Partimiz 50 yıldır Filistin davasının savunucusudur. İsrail gizli servisi MOSSAD tarafından şehit edilen 8 arkadaşımızı bir kez daha saygıyla anıyoruz. Onlar Türk milletinin mazlum Filistin halkının Amerika’ya karşı mücadelesinde şehit düştüler. Mücadeleleri önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Amerika, İsrail planları nasıl bozulur? Soru budur. İsrail işgal ettiği doğu Kudüs'ten geri çekilecektir. Vatan Partisi Filistin sorununun bu şekilde çözüleceğini yıllardır anlatmaktadır. Trump’ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan ettiği koşullarda Tayyip Erdoğan’ı ve iktidar partisi derhal Suriye ile irtibata geçmelidir ve anlaşma sağlamalıdır. Vatan Partisi bugün devleti yönetmiş olsaydı Genel Başkanımız Doğu Perinçek bu anlaşmayı çoktan yapmış olurdu. Türkiye ve Suriye ittifakı Filistin sorununun çözümü için şarttır. Filistin sorununda Batı Asya Birliği çözecektir. Amerika, Kudüs'ü İsrail'in başkenti yapma kararının altında kalacaktır. Kahrolsun Amerikan emperyalizmi ve İsrail Siyonizmi. Yüreğimiz bugün Kudüs'te atıyor. O Kudüs Haçlı Seferlerinde cevabını verdi. Amerika tek başına kalmıştır. Yıkılacaktır. Direnişe devam Filistin’e bin selam!