"Darbeyi 14 Gün Önce Milletimize Duyurduk!"

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, Amerikancı-Fethullahçı darbe girişiminin ardından açıklamalarda bulundu.

Tarih:

1/2
2/2

Genel Başkanımız Doğu Perinçek, dün yaşanan askeri darbe girişimin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yaşanan kalkışmayı 14 gün önce yayınladıkları bildiri ile öngördüklerini ve kamuoyuna açıkladıklarını ifade eden Perinçek, bu kalkışmayı uygulayanların aynı zamanda Rus uçağını düşürenler olduğunu ifade etti.

 

MİLLETÇE DAYANIŞMA PROGRAMI


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, böyle bir girişimi beklemenin çok ötesinde, bu girişimi bildiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “1 Temmuz 2016 günü milletimize bir “Teröre Kesin Çözüm” başlığı ile bir “Milli Dayanışma Programı” açıkladık. Bu Milli Dayanışma Programının ilk maddesini sunuyorum: “Devletin ve milletin birliğini güçlendirmek. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmek. Vatan Savaşı veren Türk Ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak. ABD’nin Türkiye’de Bölücü Teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.

 

Darbecilerin kurmak istedikleri hükümet, Bölücü teröre karşı mücadeleyi terk eden, FETÖ’yü kurtaran bir hükümetti. Şimdi biz ilk maddesini sunduğum Milli Dayanışma Programını Türkiye’nin dört bir yanında imza masalarında yayıyoruz.

 

VATAN PARTİSİ BUNU GÖRDÜ


Vatan Partisi bu girişimi gördü. Aydınlık’ta da ifade etmiştik, “Saraya Eylül’de Darbe Hazırlığı” diye. Eylül demişiz Temmuz’da çıktı. Ordunun içerisinde FETÖ temizliği başlayınca darbeyi paldır küldür erkene aldılar. Burada önemli olan Türkiye’de bölücü teröre karşı en geniş cepheyi oluşturmak. Bu noktada hiçbir ayrım yapmıyoruz. AKP’den CHP’ye istediğimiz yere kadar uzatabiliriz.

 

RUS UÇAĞINI DÜŞÜRENLER İLE DARBECİLER AYNI


Türk Hava Kuvvetleri içerisinde ABD kontrolünde bulunan unsurlar Rus uçağını düşürmüşlerdir. Rus uçağını düşürenler Fethullahçı Gladyodur. Şimdi o Rus uçağını düşürenler bu kalkışmayı uygulayanlardır.

 

TSK MİLLETLE VE POLİSLE BİRLİKTE DARBEYİ BASTIRDI


Ergenekon, Balyoz kumpaslarını kim yaptı? Ergenekon Balyoz tutuklamaları sırasında gördük, ABD’ci darbeciler kumpaslardan sonra TSK’nın içerisine yerleşti. 2008 yılında başlayan Ergenekon, Balyoz davaları esnasında binin üzerinde subay, yüzlerce general, amiral tasfiye edildi. Türk ordusunun Atatürkçü, devrimci, vatansever ağırlığına bir darbe indirildi. Ama kökünü kazıyamadılar. Eğer Türk Silahlı Kuvvetleri olmasaydı biz bu darbe girişimini önleyemezdik. TSK teslim olmadı! Milletle ve polisle birlikte darbeyi bastırdı. O yüzden Türkiye bu beladan kurtuldu.

 

24 TEMMUZ’A KARŞI 15 TEMMUZ


24 Temmuz’dan sonra 15 Temmuz da tarihi bir gün olmuştur. 24 Temmuz’da PKK’nın üzerine yüründü. 15 Temmuz’da ABD buna darbeyle cevap verdi. Bölge ülkeleriyle işbirliği yapamazsın, Atlantik’e bağımlı olmak zorundasın, FETÖ’cü yuvalanmayı temizleyemezsin dedi. İlk duyurumuzda bildirdik, TSK’nın bu işin içerisinde olmadığını söyledik. Ve ilk söylediğimiz şey ‘Ezilecekler’ oldu. Ezildiler.

 

VATAN PARTİSİ GÖREV BAŞINDA!


İlk görevimiz şudur: Ordumuza sahip çıkacağız. İkincisi, ordumuz ile polisimiz arasındaki birliği güçlendireceğiz.Geniş Türkiye cephesini ABD’nin Türkiye’deki planlarına karşı, Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail koridoru açma girişimine karşı oluşturacağız. Polisimiz ile ordumuz arasındaki birliği güçlendireceğiz.

 

Vatan Partisi görevinin başındadır!