Bursa'da Vatan Partisi ve HEPAR'dan ortak açıklama

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet ALANBEL ve Hak ve Eşitlik Partisi Bursa İl Başkanı Kemal TINKIR ortak basın açıklaması düzenledi

Tarih:

1/2
2/2

Vatan Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet ALANBEL ve Hak ve Eşitlik Partisi Bursa İl Başkanı Kemal TINKIR Vatan Partisi Bursa İl binasında düzenledikleri ortak basın açıklamasıyla Bursa’da gerçekleşen seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundular.

 

24 Haziran seçimlerine Türkiye ekonomik zorluklar ve ciddi dış tehditler içinde giriyor. Dış ödemeler açığı ekonomi de depreme işaret ediyor. Fabrika kapatmalar, işten atmalar, doların yükselişi, piyasada durgunluk, fiyat artışları, enflasyon, ekonomik gündemin başlıkları… Tüm bunlar çözüm bekliyor.


Dış tehditlere karşı Vatan Savaşı’mız sürüyor. Suriye ve Irak’ın kuzeyinde ABD ve İsrail’in üzerimize sürdüğü bölücü ve yobaz terör örgütlerini temizleme hareketini kesin zafere ulaştırma hedefi önümüzde duruyor.


Sistem çöküyor, çözüm önümüzde duruyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı ‘çöken sistemi temsil ediyor’. Millet İttifakı’nın çözümleri ise sistem içinde olduğundan onlarında bir çözümü yok.


Bu şartlar altında Türkiye’yi ve Türk Milletini kurtaracak tek parti Vatan Partisi ve onun Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek’tir. Üçüncü bir kuvvet olarak çözümlerimizle milletin gönlündeyiz.


Bu durumu tespit eden Türkiye’nin diri gücü HEPAR Kurucu Genel Başkanı Sn. Osman Pamukoğlu 19 Mayıs 2018 günü yazılı bir açıklama yaparak 24 Haziran seçimlerinde Vatan Partisi’ni destekleyeceklerini belirtmiştir.


Hak ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Kemal Tınkır iki sayfalık bir metini dinleyicilere sunarak saha da dâhil seçimlerde Vatan Partisi ile birlikte olacaklarını bildirdi.