"Bombalar Bizi Yıldıramaz, Bombalar Türk Milletini Bölemez"

İzmir İl Örgütümüz, Amerikan emperyalizminin piyonlarının bombalarına karşı basın açıklaması düzenledi.

Tarih:

Gaziantep ilimizde patlayan bomba ile 51 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu bombaları patlatan Amerikan emperyalizmi protesto etmek için İzmir İl Örgütümüz Konak YKM önünde toplandı. İzmir İl Sekreterimiz Ali Karşılayan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:


İki gün önce Gaziantep ilimizde, hepimizin yüreğini yakan bir şey oldu. Sokak düğünü için toplanan insanlarımız terör saldırısına maruz kaldı. 51 vatandaşımız hayatını kaybetti, 69 vatandaşımız yaralı olarak hastanelerde. Ölenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.


Amerikan emperyalizmi PKK terörü ile, FETÖ darbe girişimi ile Türk milletine boyun eğdiremedi, şimdi mezhep çatışması, etnik çatışma yaratmak için bombalarda masum insanlarımızı katlediyor.

 


Başaramayacaksınız !

Ezileceksiniz !


Türkiye’yi kaybeden ABD umutsuzca ve çılgınca Fetullah Terör Örgütü’nün silahlı kuvvetler içinde sakladığı gücünü darbe için zorladı, kaybetti. Şimdi PKK, IŞİD gibi etiketler altında sivil halka yönelik bombalı saldırılara başladı.


Türk milleti olarak 200 yıldır emperyalizme karşı savaşıyoruz. Bugün de yaşadığımız olaylar Türk- Amerikan savaşıdır. 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Türk milleti Vatan Savaşı veriyor. PKK, PYD, IŞİD birer piyondur.


96 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Ya İstiklal Ya Ölüm !diyoruz. Ama biz ölmeyeceğiz, emperyalizmi yeneceğiz ve biz kazanacağız.


Güçlü ordu güçlü Türkiye !


Türk’te biziz, Kürt’te biziz hepimiz Türk milletiyiz.