Bölücü Teröre Karşı 17 Eylül'de Sıhhiye'deyiz!

Genel Başkanımız Doğu Perinçek tüm yurttaşları bölücü teröre karşı “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitingine çağırdı.

Tarih:

Genel Başkanımız Doğu Perinçek bugün yaptığı basın açıklaması ile tüm yurttaşları bölücü teröre karşı 17 Eylül Perşembe Saat 16.30’da Ankara Sıhhiye’de gerçekleştirilecek “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mitingine çağırdı. Perinçek’in açıklaması şöyle:

 

         24 Temmuz’dan başlayarak Türk Devleti, milleti ile birlikte ayağa kalkmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütüne karşı büyük bir mücadele yürütmektedir. Elbette bu Amerika gibi büyük bir devletle hesaplaşmadır. Bu hesaplaşmadan onlar korksun, Türkiye’nin korkacak hiçbir şeyi yok!

         Cesuruz, yürekliyiz, topyekun bir mücadeleye giriyoruz. Yarınki yürüyüş Türk Milleti’nin yürüyüşüdür. Şu an 189 örgüt katılma kararı aldığını açıkladı. Biz de Vatan Partisi olarak en önde varız. Vatandaşlarımızı, bütün milletimizi Ankara’da bu büyük yürüyüşe davet ediyoruz. Hep birlikte Birinci Meclise yürüyeceğiz. Bu bir İkinci İstiklal Savaşı’dır.

 

         1 KASIM GÖREVİMİZ

         Vatan bütünlüğü için bir mücadele yürüyor ve bu, küresel efendilerin üzerimize sürdüğü piyonlara karşı yürütülen bir mücadeledir. Demek ki 1 Kasım’da meselemiz, bu mücadeleyi başarıya götürecek, bu kanlı senaryolarda rolü olmayan, devletin komple gücünü harekete geçirmeyi belirtmiş ve bunun böyle açılımlarla, görüşmelerle olmayacağını saptamış bir hükümetin kurulmasıdır. 3 maddede özetliyoruz:

         1.si, devletin yaptırım gücünü kullanmak zorundayız.

         2.si, Kürt yurttaşlarımızı Edirne’den Hakkari’ye kadar bağrımıza basacağız.

         3.sü, Suriye, Irak, İran, Lübnan, Azerbaycan ve diğer bölge ülkeleri ile işbirliği yapacağız.

 

         HDP’Yİ MECLİSE SOKTULAR

         PKK KANLI EYLEMLERİNE BAŞLADI

         Vatan Partisi, teröre karşı en kararlı mücadeleyi veren partidir. Siyasi bütün güçler teröre karşı birlik olmalıdır. Şehitlerimizin tabutlarının arkasında yan yana duruyoruz, bu beraberliği, bu mücadelede kararlı olarak göstermeliyiz. Son seçimde HDP’yi Meclise sokunca barış gelecek dediler. İşte gördük, HDP’yi Meclise soktular ve ertesi gün PKK kanlı eylemlerine başladı.

         7 Haziran seçimleri bizim için büyük bir derstir. Türkiye HDP’yi Meclise sokmanın bedelini ödemiştir. Demek ki bunlara müsaade etmemek lazım.

         Türkiye bir vatan savunması görevine girdi. Seçmenin oyunu belirleyecek olanda bu ortamdır. Zaten biz de CHP’ye bunu anlatmaya çalıştık. Bir vatan savunması dönemindeyiz ve en öne geçelim dedik.

         Türkiye açılımın sonuçlarını ödemektedir. Açılımın sonucu PKK palazlanmıştır. HDP’nin de Meclise girmesiyle Meclise mayın döşenmiştir.

 

         ALANLARA ÇIKMAK

         ERDOĞAN’I YÜCE DİVAN’DAN KURTARAMAYACAK

         Tayyip Erdoğan isterse Erciyes dağının tepesine çıksın hiçbir şeyi değiştiremez. Alanlara çıkmak onu Yüce Divan sandalyesine gitmekten kurtaramaz.

         Bütün yurttaşlarımızı bölücü teröre karşı, vatan bütünlüğü için, 17 Eylül Saat 16.30’da Sıhhiye’den başlayacak yürüyüşe çağırıyoruz.