Beyhan Yıldırım: 100 bin imza için kahramanlar görev başına

Avrupa Temsilcimiz Beyhan Yıldırım, Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için açıklamalarda bulundu

Tarih:

1/2
2/2

Kahramanlar görev başına! 

 

Ergenekon'dan çıktık, asrın kumpasını dağıttık!

Silivri duvarlarını yıktık, 100 bin imza vız gelir!

Yaparız! Haydi, görev başına !

Avrasya yüzyılının hükümetini kurmaya!

 

Silivri duvarlarını yıkarak,

2007-2014 AKP-PKK-FETÖ koalisyonunun dağıtan yüz binler,

Türk Ordusunu esaretten kurtaran yüz binler,

Ergenekon'dan çıkan yüz binler, 24 Haziran 2018 seçimleri kapsamında 100 bin imza düzenlemesine ilişkin önerinin kesinleşmesi durumunda, elbette il ve ilçe seçim kurullarına giderek Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek için imza vereceklerdir.

 

Kahramanlar görev başına!

Bu yeni kumpası da elbirliği ile bozmaya, millî bir seçenek yaratmaya,

Vatan Savaşını Zafere Ulaştıracak Cumhurbaşkanını milletimizin takdirine sunmaya:

 

Vatan Partisi’ne oy veren 160 bin seçmene, dahası bölünmez bir bütün olan Milletimize güvenimiz tamdır. 

 

Bu 160 bin yurttaş, biliyoruz ki, eğer AKP/MHP’nin düzenlemesi TBMM tarafından kabul edilirse, o zaman 160 bin değil en az 260 bin bilinçli, Atatürkçü, bağımsızlıkçı, anti-emperyalist seçmenimiz, il ve ilçe seçim kurullarının yolunu bulmasını, Doğu Perinçek için, Türkiye’miz için imzasını atmasını bilecektir. 

 

Milletimiz, Vatan Partisi’ni görüyor ve suyun yolunu bulması gibi, Vatan Partisi’ne yönelmeye başlamıştır. AKP-MHP’nin seçimleri öne almasının en önemli nedeni budur. 

 

“Bu düzenlemeyle olmaz, mümkün değil” demekten çok, “yaparız, yapıyoruz, haydi seçmen kurullarına, Türkiye’nin vatansever, antiemperyalist, Atatürkçü, Millici seçmenlerine sesleniyoruz” çağrısını yapmaya hazırlanıyoruz. 

 

Türk Milletine, vatanseverlere güveniyoruz. 

 

Güveniyoruz, Partimize. Meclis tarafından, “il ve ilçe seçim kurullarına başvurular bizzat yapılmalıdır” düzenlemesi eğer kabul edilirse, o zaman faal olan üyelerimizi tek tek tespit edip, kişi başı seçmen kütüğüne faal bir üyenin götürmesi gereken seçmen sayısını tespit etmeye çalışıyor, seferberlik ilan ediyoruz.

 

 

YURTDIŞINDA DA BAŞVURU MERKEZİ İSTİYORUZ

 

Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı bir kez daha önemsemeyen, yurtdışında başvuru merkezi konusunda ürkek davranan ve nihai kararı YSK’ya bırakan Erdoğan/Bahçeli’nin hukuk dışı uygulamalarını eğer AKP/MHP vekilleri bozmazlarsa, o zaman biliyoruz ki “Meclis’ten sonra, Milletin de yetkilerini gaspetmeye yeltenen bu girişimi bizzat Milletin kendisi bozacaktır.”  

 

Yurtdışı Seçmen Kütüğüne kayıtlı vatandaşlar olarak, kararın olumsuz çıkması durumunda yasa tanımayanlara, yurtdışında yaşayanlara başvuru hakkı tanımak istenilmemesi durumunda dava açacağız. Yurtdışında seçim merkezi olarak hizmet veren T.C. Başkonsolosluklarında da adaylıkla ilgili dilekçelerin verilebilmesini talep ediyor, talep edeceğiz. 

 

 

TÜRKİYE, AVRASYA YÜZYILININ HÜKÜMETİNİ BULACAKTIR

 

Şartlar ne olursa olsun. İkinci Dünya Savaşı sonrası, 1946’da başlayan Atlantik Çağı ve Türkiye’de Atlantikçi, işbirlikçi hükümetler döneminin sonu görünmüştür. Her alanda yalpalayan, Türkiye’yi yönetemeyen, eğitimde, diplomaside iflas eden, Türkiye’nin üretim tesislerini çerez parasına peşkeş çeken, tarımı çökerten, vatanı arsa olarak gören, rant uğruna milyarları, emeğimizi betona gömen, “İstanbul’a ihanet ettiklerini ve ihanet etmeye devam ettiklerini” itiraf eden, her fırsatta aldatılan,  saraylarda kalmak için her alanda Türkiye’yi kaosa sürüklemeyi göze alan, üretim düşmanı AKP Hükümeti yapılacak ilk seçimde iktidarı kaybedecektir. Proje partisi AKP ile geçiş dönemi ancak ve ancak Vatan Partisi’nin 5 maddelik programının uygulanmasıyla sona erebilir. Sürekli ABD ile Rusya arasında yalpalayan, hiçbir zaman güven vermeyen, Müslümanlara karşı bombalar yağdığında hemen ilk iş olarak ABD’nin peşine takılan ve suçlarına ortak olma hevesinde olan bu ceberut iktidarı Türk Milleti daha fazla sırtında taşımayacaktır. 

 

 

SEÇİMİN İKİ PROGRAMI VE İKİ ADAYI VARDIR

 

Bu seçimin iki programı vardır: 1) “Türkiye’yi bir şirket gibi yönetmek istiyorum” (Tayyip Erdoğan), 2) “Vatan Savaşı’nı zafere ulaştırmak için devlet aklını çalıştıracak, 5 maddelik programızla Türkiye’yi bu kör çıkmazdan kurtaracak kadrolara, siyasetlere sahibiz, Türkiye’nin kadroları bizim kadrolarımızdır” (Doğu Perinçek). Avrasya yüzyılı olan 21. yüzyılda Türkiye’mizde Vatan Partisi’nin merkezinde yer alacağı, bağımsızlıkçı, çağdaş, Atatürkçü bir Hükümet mutlaka kurulacaktır. Haydi şimdi görev başına, Vatan Savaşı’nı zafere ulaştırmak, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak hedefiyle engelleri aşmaya, çocuklarımızın geleceği, Ortadoğu barışı ve bütün insanlık için aydınlık yarınları elbirliği ile kurmaya. 

 

Saygılarımla, 

 

 

Beyhan Yıldırım 
Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi

 

avrupa@vatanpartisi.org.tr