"AKP beni bilgim dışında üye yaptı"

Vatan Partisi Genel Bşk. Yrd. Hasan Korkmazcan

Tarih:

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, bugün yaptığı basın toplantısıyla AKP’nin üye kayıtlarında yaptığı hileyi kanıtlarılarıyla ortaya koydu. Korkmazcan, seçim güvenliğinin de önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

 

Koyu bir bunalım ortamında seçim sürecine girdik. Kurgulanmış politik aktör ve programlar, ekonomik ve siyasi alanda bunalım girdapları oluşturmaktadır.

 

Çıkış süreci her karanlık dönemde olduğu gibi milletin azim ve kararı ile başlatılacaktır. Türk milletini hiçbir güç umutsuzluk, çaresizlik ve çağından kopuk bir bilinçsizlik tüneline sokamaz.

 

Seçim sürecini kurtuluş sürecine dönüştürmek elimizdedir. Seçime yönelik çabalarımızı, kararlı, örgütlü ve eşgüdümlü bir seferberliğe dönüştüreceğiz.

 

Karanlık statükonun, hukuk, etik, erdem ve güvenirlilik gibi insanlık değerlerinden kopmuşlukları her an daha iyi anlaşılacaktır. Karanlık iktidarın temelinden itibaren hangi çürük malzemelere tenezzül ettiği açığa çıkacaktır.

 

Bugün sizlere AKP güç algısını hangi yöntemlerle yaşatıldığının tipik bir örneğini sunacağım.

 

AKP en güçlü ve büyük parti olmakla övünür.

 

AKP’nin üye kayıtlarında bile her alandaki istatistik cambazlığına başvurduğunu bizzat tespit ettim. Zorunlu bir formaliteyi yerine getirirken hiçbir bilgim olmadığı halde AKP’ye üye kaydedilmiş olduğumu öğrendim. Konuyla ilgili Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının yazısı ektedir.

 

1999 yılından beri oturduğum Gölbaşı’nda komşularımla her fırsatta görüşüp konuşmaktan mutluluk duyarım. Ama AKP binasını hiç ziyaret etmediğimi ve üyelik başvurusunda bulunmadığımı biliyorum.

 

Yasal haklarım saklı kalmak üzere, şimdi aracılığınızla AKP Genel Başkanından bilgi istiyorum. Bu sahte kayıt işlemini kimler tarafından yaptırmıştır? Siyasi haklara açıkca saldırı olan bu skandalın sorumluları için ne işlem yapacaksınız?

 

            Milyonlarca üyeniz olduğunu ilan ederek oluşturmak istediğiniz güç algısındaki diğer sahtecilikleri ne zaman sonlandıracaksınız?

 

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı’nı bile gizlice üye yazan ve bilgi vermeyen partililerinizin, mezar taşlarını referandum seçmeni yaptığı iddiasını inandırıcı kanıtlarla cevaplamaya cesaretiniz var mı?