19 Mayıs Mücadele Ruhu Devam Ediyor

Alanya İlçe Başkanlığımız, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Tarih:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98. yıl dönümü nedeniyle Alanya İlçe Başkanlığımız Atatürk Anıtı’nda resmi törenin ardından parti çelengini koyarak bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Vatan Partisi adına ilçe başkan yardımcısı Mehmet Demiryürek  “Ülkemiz, artarak devam eden terör saldırıları ve bölünme tehdidine karşı mücadele ediyor. Bu mücadelenin karşı cephesinde ABD emperyalizmi, AB, İsrail ve bunların taşeronları olan terör örgütleri bulunmaktadır” dedi. Demiryürek konuşmasında tam bağımsızlık vurgusu yaptı.

 

İlçe Başkan Yardımcımız Mehmet Demiryürek’in basın açıklaması şöyle:

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98. yıl dönümü Türk Milletine kutlu olsun. 19 Mayıs kararlı bir bağımsızlık iradesidir. Bu kararlı yürüyüş emperyalizmi denize dökmek üzere başlamıştır. 19 Mayısın en net tanımı budur.

 

Ülkemiz artarak devam eden terör saldırıları ve bölünme tehdidine karşı mücadele ediyor. Bu mücadelenin karşı cephesinde ABD emperyalizmi, AB, İsrail ve bunların taşeronları olan terör örgütleri bulunmaktadır. Çok değişik isimlerle anılan bu taşeronların aslında ortak bir ismi var ve hepsi de aynıdır PKK. Bağımsızlığımızı korumak için yürüttüğümüz mücadelede Türk Milleti için en büyük tehdit, tüm terör örgütlerine her türlü yardımın yapıldığı, ülkemizde oluşturulmak istenen kaos planlarının tezgahlandığı eşkıya yuvası olan İncirlik üssünden gelmektedir. Burası derhal ABD emperyalizmine kapatılmalı ve Atatürk’ün ordusu olan TSK denetimine verilmelidir. “ Bu yapıldığı zaman “ Emperyalizmle işbirliği yapılmaz, onlarla mücadele edilir. Emperyalizm er geç mahv olacaktır” diyen ve tam bağımsızlığı Türk Milletine tek seçenek olarak sunan Atatürk’ün mücadeleci ruhuna uygun hareket edilmiş olacaktır. Halkımız ülke çapında “İncirlik Üssü ABD’ye kapatılsın” imza masası kampanyalarına destek vermelidir.

 

Sayın Alanya Halkı; Sadece İncirlik Üssü değil ülkemizde bulunan tüm Amerikan üsleri kapatılmalı, komşularımızla işbirliği geliştirilmeli ve ABD emperyalizmi bölgeden kovulmalıdır. Ülkemize ve bölgemize barışın ve huzurun gelmesi buna bağlıdır. 19 Mayısın ruhunda bağımsızlık vardır, emperyalizmle mücadele vardır. Ülkemizde faaliyet gösteren başta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerinin siyasal yapılanmalarına, Cumhuriyet düşmanı tarikat faaliyetlerine derhal son verilmelidir. Bölücülüğe özgürlük olmaz, terör örgütlerinin insan hakları olmaz. Bunlarla mücadele edilir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlık yürüyüşü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 98. yıl dönümünü bir kez daha kutluyor saygılar sunuyoruz.