Vatan Partisi Edirne Adaylarını Belirledi

Hedef Milli Hükümet!

Tarih:

Edirne 1.Sıra milletvekili adayı Sedat Saygı:

1952 yılında Edirne’nin İpsala ilçesinde doğdu. 1 yıl Edirne Lisesinde öğrenim gördükten sonra, lise öğrenimini Kabataş Lisesinde tamamladı. 1975 yılında Çapa Tıp Fakültesini bitirdi. 1983 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları ihtisasını tamamladı. 30 yıl Göz Hekimliği yaptıktan sonra emekli oldu. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Edirne 2.Sıra milletvekili adayı Koray İlergin:

1981 yılında Edirne’de doğdu. Atatürk Ortaokulunu bitirdi. Açık öğretimden öğrenimine devam etmektedir. İnşaat işçiliği yapan İlergin ayrıca tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Edirne 3.Sıra milletvekili adayı Şükrü Özer:

1957 yılında Konya’da doğdu. 1974 yılında İzmit Lisesi’ni bitirdi.1980 yılında ODTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılına kadar ENKA İnşaat A.Ş.’de Şantiye ve proje yöneticiliği yapmıştır. 2008 yılına kadar BP Oil Şirketinde Mühendislik/İş Güvenliği Müdürlüğü yapmıştır. Çok iyi derecede İngilizce ve iyi derecede Almanca bilmektedir. 2008 yılında emekliye ayrılmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.